Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

5 απαντήσεις

ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος

Dr.Vegapunk
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

Αριθμός μηνυμάτων : 38
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2010

ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος Empty ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος

Δημοσίευση  Dr.Vegapunk Τετ Νοε 03, 2010 3:42 pm

Γειά σας παιδιά!(Σε όσους βλέπουν το φόρουμ τουλάχιστον)..!Βλέπω ότι ο Greekdude829 δεν παίρνει κάποια ιδιαίτερη πρωτοβουλία οπότε θα την πάρω εγώ.....

Καταρχάς θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία για τις Προεδρικές εκλογές που είναι σε 2 μέρες!

I. Θα πρέπει το organization του κόμματος να πηγαίνει από πρόεδρο σε πρόεδρο...Αυτήν την στιγμή το org μας δεν χρησιμοποιείτε γιατί ο πρόεδρος μας δεν έχει το κωδικό για να μπορέσει να κάνει τον χειριστεί,οπότε ή προτείνω κάποιος από τους παλαιότερους προέδρους να επικοινωνήσει μαζί του και να του στείλει τον κωδικό για να έχει πρόσβαση στον οργανισμό ή πολύ απλά να δημιουργήσουμε άλλον οργανισμό για το κόμμα μας...

ΙΙ. Το κόμμα μας χρειάζεται μέλη ενεργά κυρίως....Δυστυχώς τα ενεργά μέλη από το κόμμα μας είναι πολύ λίγα!Τι πρέπει να γίνει για αυτό?Κατά τη γνώμη μου πρέπει ο πρόεδρος πρέπει να ορίσει ένα με δύο άτομα για να επικοινωνούμε με καινούρια άτομα που μπαίνουν στο παιχνίδι καθημερινώς έτσι ώστε το κόμμα μας και να βοηθάει τους νέους παίκτες και να τους προσανατολίζει πολιτικά και γενικά μέσα στο παιχνίδι αλλά και θα βγαίνει κερδισμένο με νέα μέλη!!!!

ΙΙΙ. Πρέπει να αρχήσουμε να ξαναχρησιμοποιούμε το φόρουμ μας έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση στο κόμμα και να μην γίνει αυτό που έγινε στις προηγούμενες βουλευτικές και εκλογές πρόεδρου κόμματος....Πρέπει να φτιάξουμε το φόρουμ μας και να ορίσουμε καινούριους διαχειριστές για αυτό που έχουν όρεξη για αυτήν την δουλειά

IV. Το κόμμα μας πρέπει να διεκδικήσει μια θέση στα 5 καλύτερα κόμματα έτσι ώστε να στέλνει αυτόνομα άτομα για βουλευτές χωρίς την μεσολάβιση άλλων κομμάτων.Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να γίνει το n.II που αναφέρω πιο πάνω...Δυστυχώς άμα δεν γίνει το πιο φλέγων θέμα για το κόμμα μας(τα μέλη) δεν πρόκειτε να πετύχουμε αυτό το σκοπό....

Θα παρακαλέσω όλα τα μέλη του κόμματος μας να εγγραφούν στο φόρουμ μας για να είναι πληροφορημένοι σχετικά με τις διάφορες εκλογές και τα νεα του κόμματός μας.Όποιος εγγραφεί να βάλει το in-game name του,για να ξέρουμε ποιός είναι και να του δίνουμε άδεια για να μπορεί να γράψει!
    https://democraticparty.forumgreek.com

Θα στείλω αυτό το κείμενο σε όλα τα μέλη του κόμματος μας και στείλω και το λινκ του φόρουμ μας και θα τους δώσω οδηγίες για να γίνουν μέλη!
    TheFamous
    TheFamous
    SOLIOPOULOS CLASS

SOLIOPOULOS CLASS

Αριθμός μηνυμάτων : 111
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010

ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος Empty Απ: ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος

Δημοσίευση  TheFamous Πεμ Νοε 04, 2010 6:15 pm

simfwnw alla auto (Βλέπω ότι ο Greekdude829 δεν παίρνει κάποια ιδιαίτερη πρωτοβουλία οπότε θα την πάρω εγώ.....)kalitera na mhn to valeis sto keimeno..den akougetai kai poli wraio;)
    Dr.Vegapunk
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος Empty !!!

Δημοσίευση  Dr.Vegapunk Πεμ Νοε 04, 2010 8:50 pm

Δεν το έβαλα...Eλπίζω να μην προσέβαλα τον Greekdude!Αν τον προσέβαλα τον Greekdude οφείλω να του ζητήσω συγγνώμη!
    kaulantis
    kaulantis
    KLAZIADES CLASS

KLAZIADES CLASS

Αριθμός μηνυμάτων : 50
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος Empty Απ: ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ Δημοκρατικού Ελληνικού Κόμματος

Δημοσίευση  kaulantis Πεμ Νοε 04, 2010 9:06 pm

simfono me auta pou eipes...ton erxomeno mina euxomai na ginoun kalitera ta pragmata....prepei na ekmetaleuomaste kai to channel mas pou edo kai 2 mines peripou den exei patisei kanenas
    Dr.Vegapunk
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

Δημοσίευση  Dr.Vegapunk Πεμ Νοε 04, 2010 9:08 pm

Όταν λες κανάλι τι εννοείς??Τσατ?
    kaulantis
    kaulantis
    KLAZIADES CLASS

KLAZIADES CLASS

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση  kaulantis Πεμ Νοε 04, 2010 9:13 pm

nai an den to ixeres mboreis na mbei tora patas http://mibbit.com/?channel=%23eHellas&server=irc.rizon.net i ama den mbainei auto irc://irc.rizon.net/eHellas
    Mitsotakis
    Mitsotakis
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

Αριθμός μηνυμάτων : 47
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2009

Δημοσίευση  Mitsotakis Πεμ Νοε 04, 2010 11:30 pm

Σίγουρα, το DPG χρειάζεται ανανέωση και αναδιοργάνωση. Δυστυχώς, όλος ο κόπος και η δουλεία των 4 μηνών Φεβρουάριος-Ιούνιος πήγε χαμμένος και οφείλουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Τόσο καιρό έχω πολύ δουλειά και δεν μπορώ να αφιερώσω όσο χρόνο θέλω στο παιχνίδι.

Όμως, σε μερικούς μήνες αυτό θα τελειώσει και θα μπορώ και πάλι να είμαι ενεργά κοντά σας. Ελπίζω μέχρι τότε να βρεθεί κάποιος αξιόλογος άνθρωπος να αναδιαμορφώσει το κόμμα.
    Dr.Vegapunk
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

Δημοσίευση  Dr.Vegapunk Παρ Νοε 05, 2010 1:04 am

Mitsotakis έγραψε:Ελπίζω μέχρι τότε να βρεθεί κάποιος αξιόλογος άνθρωπος να αναδιαμορφώσει το κόμμα.
    Αξιόλογοι άνθρωποι υπάρχουν.....Απλά δεν έχουν πολύ χρόνο....

Παιδιά έχω μιλήσει με Καυλάντη και μου είπε,ότι θα ήθελε να γίνει πρόεδρος για να συμμαζέψει λίγο το κόμμα μας το οποιό βρίσκεται σε τραγική κατάσταση....Στο τραπέζι "έπεσε" μια πιστεύω πολύ καλή πρόταση!Να δημιουργηθεί μια ομάδα στρατού με την βοήθεια του κόμματος μας...Φυσικά να είναι μόνο άτομα του κόμματος μας...

Καταρχάς θέλω να δω τι πιστεύετε για αυτό το θέμα....Θα θέλατε να γίνει κάτι τέτοιο??Θα βγούμε κερδισμένοι,από τα λεφτά αλλά αν δεν έχουμε ένα αρχικό ποσό αυτό δεν μπορεί να γίνει...Καταρχάς εγώ έχω μια εταιρία grain δυστυχώς είναι στην Τουρκία και δεν θα μπορείτε να τα πάρετε από την αγορά εκτός αν οι εταιρίες της ομάδας στρατού βρίσκονται στην Τουρκία....Θα προσπαθήσω να μαζέψω λεφτά αν τελικά γίνει αυτό να πάρω license για την εταιρία μου για να μπορώ να πουλάω στην Ελληνική αγορά!

******Άμα δεν βγάζετε κάποιο νόημα σε κανά σημείο φταίει ότι είναι βράδυ! monkey
    efprepios
    efprepios
    KING OF TROLLS

KING OF TROLLS

Αριθμός μηνυμάτων : 208
    Τόπος : XANIA!!

Δημοσίευση  efprepios Παρ Νοε 05, 2010 4:00 pm

Paidia opos exo pei,

Το κομμα εχει χασει πολλα απο τα μελη του μεταξυ των οποιων και εγω...(Διοτι δινω πανελληνιες...)
    Χαιρομαι για την δραση σας αλλα προτεινω να περιμενουμε μεχρι τον ιουνιο που θα εχω τελειωσει και ελπιζω να εχουν τελειωσει τις δουλειες τους ο Μητσοτακης ο ζαχα κλπ...
    Τοτε ολοι μαζι θα κανουμε μια νεα αρχη....
    Τωρα ο,τι και να γινει θα θαφτει....
    Προτεινω να αναλαμβανει οποιος θελει το τιμονι του DPG αλλα να το κρατα σε αναμονη...μεχρι τον Ιουνιο..

ΤΜεχρι τοτε ο καθενας ας κανει γνωστη την παρουσια του στο παιχνιδι και ας βγαζει αρθρα...Ας σχολιαζει και οταν μαζευτουμε ολλοι μαζι θα εξαπολυσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΘΕΣΗ...
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ!!!!!!!!!!!
    Dr.Vegapunk
    THANDO CLASS

THANDO CLASS

Δημοσίευση  Dr.Vegapunk Παρ Νοε 05, 2010 10:12 pm

Εφπρέπιε....Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω!Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε κάποιες προσπάθειες για το κόμμα μας...Τον Ιούνιο και γενικά το καλοκαίρι αργεί πολύ....Επείσης είναι σαν να μου λες ότι δεν θα κάνουμε τίποτα για το κόμμα μας...Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έπρατα αυτό πότε...Θα ήταν σκέτη αυτοκτονία για το κόμμα μας...Σκέψου μόνο ότι μετά άμα προσπαθήσουμε από 8ο κόμμα να μπούμε στα 5 πρώτα κόμματα θα μας είναι πιο δύσκολο από ότι αν ανεβαίναμε σε αριθμό μελών και προσπαθούσαμε για το κόμμα μας...

Επείσης ο Καυλάντης μου είπε ότι αν θέλω τόσο πολύ την προεδρία του κόμματος να πάω...Αυτό θα κάνω και θα ζητήσω την ψήφο σας σε 10 μέρες....Έχω μιλήσει και με τον Greekdude και μου έδωσε και αυτός την άδεια...Όποιος άλλος θέλει να βάλει για πρόεδρος κόμματος ας μου στείλει ένα μήνυμα στο παιχνίδι!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 01, 2024 5:31 am